Kings Young Learners, South Bank, London

Kings Young Learners, South Bank, London

Nyári tábor | Egyetemi kampusz | London | 14–25 év

Kings Young Learners, South Bank

A Kings Young Learners mozgalmas (és igen színvonalas) nyári táborai között van a London South Bank University kampuszán található városi program is, amely a Temze déli partjának pezsgő környékén kínál tökéletes bázist London felfedezésére.

Az egyetemi kampusz tényleg a város szívében van, negyedóra gyaloglással érhető el innen a Globe színház, a Borough Market vagy épp a város legmagasabb épülete, a Shard is. Ezt a helyszínt leginkább vállalkozó szellemű, bolyongásra kész diákoknak ajánljuk.

A Kings Education bentlakásos táborai igazán izgalmas programokat kínálnak. Az LSBU az egyik kedvenc helyszínem, mert egyszerre nyújt igazi London-élményt és támogató, kényelmes nyári tábori környezetet.

Szállás

A szállás a London South Bank egyetem városi kampuszán, a Borough High Streeten van. A szállásblokkokban egyágyas, saját fürdőszobász szobák vannak, a szobák pedig lakóegységekbe rendeződnek, mind saját közösségi térrel.

Az épületben van önkiszolgáló mosoda, moziterem és egy közös szabadidős tér. Napi kétszeri étkezés az egyetem menzáján, a kollégiumtól néhány percre van.

Szabadidő

A csomagban foglalt szabadidős programok száma a választott tanfolyamtól függ. Ezen a helyszínen leginkább a Discover London programcsomagot ajánljuk, ez ugyanis ideális kombinációja a szervezett programoknak és az önállóan eltölthető szabadidőnek.

Ebben a programban is van heti három szervezett esti program és heti egy egész napos kirándulás is – valamint lehetőség van további szervezett programokhoz is csatlakozni (külön díj fejében).

Minősítés

A British Council az iskola szolgáltatásait az alábbi 10 területen értékelte kiemelkedőnek: Stratégiai és minőségirányítás, Diákok adminisztrációja, Reklámtevékenységek, Épület és szolgáltatások, Taneszközök, Tanterv, Diákjólét biztosítása, Szállás, Szabadidős lehetőségek, Gyermekjóléti intézkedések

A British Council jelentése (2019)

/media/cities/London.jpg, London

London

Londont senkinek sem kell bemutatni: az Egyesült Királyság sokszínű, nyüzsgő fővárosa mindenkinek tartogat rengeteg látni- és tennivalót. London esetében azonban mindig fontos mérlegelni, hogy az adott iskola a város melyik részén van, és hogy várhatóan mennyi időt kell a szállás és az iskola közötti ingázással tölteni. Alapvetően azoknak ajánljuk a londoni utazást, akiknek fontos, hogy sok kulturális programmal tudják kiegészíteni a nyelvtanulást.

Elérhető kurzusok

Kurzus neve Életkor Heti óraszám Nyelvi szint Heti ár Szállás KNyP támogatás
Discover London programcsomag 16–25 15.0 A2 (Alapszint) – C1 (Haladó) 870–1025 GBP  Van a csomagban (kollégiumban)  Várható 2023-ban
Summer Course 13–17 15.0 A1 (Minimumszint) – C1 (Haladó) 1070 GBP  Van a csomagban (kollégiumban)  Nem érhető el

Részletes, pontos, a nyelviskola által esetlegesen felszámolt regisztrációs és egyéb díjakat is tartalmazó árajánlatért, valamint az elérhető kedvezményekért lépjen velünk kapcsolatba!

Tetszik?

De jó! Őszintén örülünk, hogy érdeklődik a nyelviskola ajánlatai iránt. Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapunkat vagy írjon nekünk egy e-mailt, hogy részletesen egyeztethessünk az igényeiről, és ajánlatot készíthessünk Önnek.

Nem tetszik?

Semmi baj, sok más nyelviskola kurzusából válogathat még az oldalunkon, nézzen körül! Ha pedig úgy érzi, egyáltalán nem talál kedvére való nyelvtanfolyamot vagy nyári tábort, akkor írjon nekünk – fogunk tudni segíteni.

Még olvasgatna?

Sok hasznos tudnivalót gyűjtöttünk össze a Kisokosban, ezért ha még nem biztos benne, hogy merre induljon, ajánljuk, hogy nézze át tanácsainkat. De ha felveszi velünk a kapcsolatot, akkor örömmel segítünk személyesen is.

© Angolnyár Nyelvtanulási Tanácsadó Iroda (WH Education Ltd.),

Az Angolnyár® az Angliában és Wales-ben bejegyzett WH Education Ltd. védjegyoldalom alatt álló kereskedelmi neve.

Regisztrált cím: 71-75 Shelton Street, Covent Garden, London, WC2H 9JQ | Cégjegyzékszám (Companies House): 11721837.

Mindent megteszünk, hogy a honlapunkon található információk pontosak lehetnek, de az esetleges hibákért nem vállalunk felelősséget.