International House, London

International House, London

Nyelviskola | Nyári tábor | London | Nagyváros | 16+ év

International House

Az International House az egyik legelismertebb brand a nyelviskolák nemzetközi világában – a titkuk, hogy nagyon szigorúan ellenőrzött franchise rendszerben működnek, így garantáltan magas minőségű szolgáltatást nyújtanak. A londoni iskola az IH zászlóshajója: a világ legelismertebb nyelvtanárai közül is sokan dolgoztak-dolgoznak itt.

Az IH London rengetegféle kurzust kínál az általános nyelvtanfolyamoktól a nyári táborokon át a tanárképzésig: ezeket ha akarnánk se tudnánk felsorolni – és valójában fontosabbnak tartjuk kihangsúlyozni, hogy itt mindenki megtalálja a neki való nyelvtanfolyamot.

Annak, aki London belvárosában szeretne nyelvet tanulni, gondolkodás nélkül az IH Londont ajánlom, mert páratlanul jó helyen, garantáltan jó tanároktól lehet itt nyelvet tanulni az év minden szakában.

Szállás

A nyelviskola méretéhez és ismertségéhez mérten többféle szálláslehetőséget is kínál; mind a családi, mind a kollégiumi elhelyezésen belül több kategória közül lehet választani.

A fogadócsaládok között van, amelyik standard, de van olyan is, amelyik prémium (vagy akár annál is magasabb) szolgáltatást kínál; a kollégiumokat (amik azért inkább emlékeztetnek szállásra) a szolgáltatási színvonalukon kívül az iskolától (és így a városközponttól) való távolság is megkülönbözteti egymástól.

Szabadidő

Ami a szabadidős programokat illeti: a legfontosabb, hogy az iskola London kellős közepén van, tehát azoknak ideális, akik elsősorban az angol főváros felfedezésével szeretnék tölteni az idejüket.

Az IH Londonban garantált, hogy igazán nemzetközi környezetben leszünk, így könnyű olyan barátokat szerezni, akikkel közösen lehet eltölteni a szabadidőt. Természetesen az iskola is szervez szabadidős programokat – minden nap.

Minősítés

A British Council az iskola szolgáltatásait az alábbi 14 területen értékelte kiemelkedőnek: Stratégiai és minőségirányítás, Személyzeti igazgatás, Diákok adminisztrációja, Reklámtevékenységek, Épület és szolgáltatások, Taneszközök, Tanári kar, Tanulmányi igazgatás, Tanterv, Diákok tanulásának irányítása, Tanítás, Diákjólét biztosítása, Szállás, Szabadidős lehetőségek

A British Council jelentése (2019)

/media/cities/London.jpg, London

London

Londont senkinek sem kell bemutatni: az Egyesült Királyság sokszínű, nyüzsgő fővárosa mindenkinek tartogat rengeteg látni- és tennivalót. London esetében azonban mindig fontos mérlegelni, hogy az adott iskola a város melyik részén van, és hogy várhatóan mennyi időt kell a szállás és az iskola közötti ingázással tölteni. Alapvetően azoknak ajánljuk a londoni utazást, akiknek fontos, hogy sok kulturális programmal tudják kiegészíteni a nyelvtanulást.

Elérhető kurzusok

Kurzus neve Életkor Heti óraszám Nyelvi szint Heti ár Szállás KNyP támogatás
Általános nyelvtanfolyam 16+ 15.0 A1 (Minimumszint) – C2 (Mesterfok) 172–299 GBP  Nincs  Nem érhető el
Általános nyelvtanfolyam plusz 16+ 20.0 A1 (Minimumszint) – C2 (Mesterfok) 289–374 GBP  Nincs  Nem érhető el
Intenzív nyelvtanfolyam 16+ 25.0 A1 (Minimumszint) – C2 (Mesterfok) 343–444 GBP  Nincs  Nem érhető el
KNYP nyelvtanfolyam-csomag (támogatott) 16+ 15.0 A1 (Minimumszint) – C2 (Mesterfok) 675 GBP  Van a csomagban (családnál)  Várható 2023-ban

Elérhető szállások

Szállás neve Szállás típusa Életkor Heti ár KNyP támogatás
Családi elhelyezés Családi elhelyezés 16+ 175–268 GBP  Nem érhető el
Kollégiumi szállás None 16+ 369–469 GBP  Nem érhető el

Részletes, pontos, a nyelviskola által esetlegesen felszámolt regisztrációs és egyéb díjakat is tartalmazó árajánlatért, valamint az elérhető kedvezményekért lépjen velünk kapcsolatba!

Tetszik?

De jó! Őszintén örülünk, hogy érdeklődik a nyelviskola ajánlatai iránt. Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapunkat vagy írjon nekünk egy e-mailt, hogy részletesen egyeztethessünk az igényeiről, és ajánlatot készíthessünk Önnek.

Nem tetszik?

Semmi baj, sok más nyelviskola kurzusából válogathat még az oldalunkon, nézzen körül! Ha pedig úgy érzi, egyáltalán nem talál kedvére való nyelvtanfolyamot vagy nyári tábort, akkor írjon nekünk – fogunk tudni segíteni.

Még olvasgatna?

Sok hasznos tudnivalót gyűjtöttünk össze a Kisokosban, ezért ha még nem biztos benne, hogy merre induljon, ajánljuk, hogy nézze át tanácsainkat. De ha felveszi velünk a kapcsolatot, akkor örömmel segítünk személyesen is.

© Angolnyár Nyelvtanulási Tanácsadó Iroda (WH Education Ltd.),

Az Angolnyár® az Angliában és Wales-ben bejegyzett WH Education Ltd. védjegyoldalom alatt álló kereskedelmi neve.

Regisztrált cím: 71-75 Shelton Street, Covent Garden, London, WC2H 9JQ | Cégjegyzékszám (Companies House): 11721837.

Mindent megteszünk, hogy a honlapunkon található információk pontosak lehetnek, de az esetleges hibákért nem vállalunk felelősséget.