English in York, York

English in York, York

Nyelviskola | Kisváros | 16+ év

English in York

Az 1985-ben alapított iskola York történelmi belvárosában van, egy gyönyörű, tágas György korabeli épületben. A különböző óraszámokban elérhető általános és intenzív tanfolyamok mellett magánórákat, nyelvvizsgafelkészítő kurzusokat és üzleti tanfolyamokat is tartanak.

Az iskolához tartozik a York Associates is: egy nemzetközi szinten jegyzett üzleti képzési társaság, amely az English in York tapasztalatára is építve nyújt páratlan továbbképzéseket Európa-szerte.

A nyár persze az English in Yorkban sem csak a nyelvtanulásról szól: ilyenkor itt is elérhetőek (legalább 16 éves) fiataloknak szóló programcsomagok.

Az English in York egy igazi érett intézmény: egyrészt azért, mert vezetői pontosan tudják, mit szeretnének (minőségi oktatást, valódi odafigyelést, kiemelt szolgáltatást), másrészt azért, mert bér 16 éves kortól ajánl kurzusokat, kifejezetten felnőtt közönséget céloz meg.

Szállás

Az English in York elsősorban családi elhelyezést ajánl kipróbált, sok éve az iskolával dolgozó családoknál.

York könnyen bejárható méretű város, így a fogadócsaládok nagy többsége gyalog vagy egy rövid buszutazással megközelíthető.

A családok félpanziós ellátást nyújtanak.

Szabadidő

Az iskolában aktív a közösségi élet – az ismerkedést, beszélgetést a nagy közösségi terek is segítik. York, igazi élő történelmi városként rengeteg felfedeznivalót tartogat – aki pedig nem elégszik meg a kisváros látnivalóival, az Yorkshire megyében minden mást megtalál, a lélegzetelállítóan szép nemzeti parkoktól és tengerparttól a középkori apátságromokon keresztül a nyüzsgő, multikulturális nagyvárosokig.

Minősítés

A British Council az iskola szolgáltatásait az alábbi 7 területen értékelte kiemelkedőnek: Tanulmányi igazgatás, Tanterv, Diákok tanulásának irányítása, Diákjólét biztosítása, Szállás, Szabadidős lehetőségek, Gyermekjóléti intézkedések

A British Council jelentése (2016)

/media/cities/York.jpg, York

York

York az Egyesült Királyság egyik legnépszerűbb kisvárosa. Fallal körülvett történelmi centrumának építészete minden látogatót magával ragad (de Harry Potter-rajongókra kifejezetten erős hatást gyakorol). Mind York, mind pedig Yorkshire megye rengeteg látnivalót tartogat – a könnyen bejárható, nyugodt város ideális környezetet nyújt a tanuláshoz.

Elérhető kurzusok

Kurzus neve Életkor Heti óraszám Nyelvi szint Heti ár Szállás KNyP támogatás
Általános nyelvtanfolyam 16+ 15.0 A1 (Minimumszint) – C2 (Mesterfok) 195 GBP  Választható (külön díj)  Várható 2023-ban
Intenzív nyelvtanfolyam 16+ 22.5 A1 (Minimumszint) – C2 (Mesterfok) 270 GBP  Választható (külön díj)  Nem érhető el
Szuperintenzív nyelvtanfolyam 16+ 26.0 A1 (Minimumszint) – C2 (Mesterfok) 285 GBP  Választható (külön díj)  Nem érhető el

Elérhető szállások

Szállás neve Szállás típusa Életkor Heti ár KNyP támogatás
Családi elhelyezés Családi elhelyezés 16+ 168–252 GBP  Várható 2023-ban

Részletes, pontos, a nyelviskola által esetlegesen felszámolt regisztrációs és egyéb díjakat is tartalmazó árajánlatért, valamint az elérhető kedvezményekért lépjen velünk kapcsolatba!

Tetszik?

De jó! Őszintén örülünk, hogy érdeklődik a nyelviskola ajánlatai iránt. Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapunkat vagy írjon nekünk egy e-mailt, hogy részletesen egyeztethessünk az igényeiről, és ajánlatot készíthessünk Önnek.

Nem tetszik?

Semmi baj, sok más nyelviskola kurzusából válogathat még az oldalunkon, nézzen körül! Ha pedig úgy érzi, egyáltalán nem talál kedvére való nyelvtanfolyamot vagy nyári tábort, akkor írjon nekünk – fogunk tudni segíteni.

Még olvasgatna?

Sok hasznos tudnivalót gyűjtöttünk össze a Kisokosban, ezért ha még nem biztos benne, hogy merre induljon, ajánljuk, hogy nézze át tanácsainkat. De ha felveszi velünk a kapcsolatot, akkor örömmel segítünk személyesen is.

© Angolnyár Nyelvtanulási Tanácsadó Iroda (WH Education Ltd.),

Az Angolnyár® az Angliában és Wales-ben bejegyzett WH Education Ltd. védjegyoldalom alatt álló kereskedelmi neve.

Regisztrált cím: 71-75 Shelton Street, Covent Garden, London, WC2H 9JQ | Cégjegyzékszám (Companies House): 11721837.

Mindent megteszünk, hogy a honlapunkon található információk pontosak lehetnek, de az esetleges hibákért nem vállalunk felelősséget.