Stafford House, York

Stafford House, York

Nyári tábor | Bentlakásos iskola | Vidék | 8–18 év

Stafford House

A Stafford House yorki tábora egy bentlakásos iskolában, a Queen Ethelburga's Colegiate-ben van, ami körülbelül félórányira van York belvárosától. A helyszín az Egyesült Királyság egyik legmodernebb és leggazdagabban felszerelt magániskolája: nemcsak számtalan sportlétesítmény (így uszoda is) áll a diákok rendelkezésére, de a kollégiumi szobák is inkább szállodai környezetet idéznek.

A Stafford House itt klasszikus nyári tábori programmal, azaz a nyelvórákon kívül rengeteg szabadidős lehetőséggel várja a diákokat. Ebbe a táborba csak csoportos jelentkezést fogadnak.

A Stafford House yorki tábora különösen közel áll a szívemhez – egyrészt, mert volt év, amikor én vezettem ezt a tábort, másrészt pedig, mert hosszú ideig tanítottam a helyszínül szolgáló Queen Ethelburga's Collegiate-ben is.

Szállás

A teljes kurzuskínálatunkból a Stafford House yorki táborának szállása nyújtja a legmagasabb színvonalú szolgáltatást. A közelmúltban épített vagy felújított kollégiumi épületek szobái szállodai minőségben készültek el. Minden kollégiumnak vannak közösségi terei és önkiszolgáló mosodája is.

Szabadidő

A sűrű programban minden nap vannak szabaidős programok, valamint heti egy egész napos és két félnapos kirándulás is. A diákok többek között Manchesterbe, Durhambe, a Lake Districtbe, illetve a közeli Leedsbe és Yorkba is ellátogathatnak.

Minősítés

A British Council az iskola szolgáltatásait az alábbi 5 területen értékelte kiemelkedőnek: Stratégiai és minőségirányítás, Személyzeti igazgatás, Tanulmányi igazgatás, Tanítás, Szabadidős lehetőségek

A British Council jelentése (2018)

/media/cities/York.jpg, York

York

York az Egyesült Királyság egyik legnépszerűbb kisvárosa. Fallal körülvett történelmi centrumának építészete minden látogatót magával ragad (de Harry Potter-rajongókra kifejezetten erős hatást gyakorol). Mind York, mind pedig Yorkshire megye rengeteg látnivalót tartogat – a könnyen bejárható, nyugodt város ideális környezetet nyújt a tanuláshoz.

Elérhető kurzusok

Kurzus neve Életkor Heti óraszám Nyelvi szint Heti ár Szállás KNyP támogatás
Nyári tábor 8–18 15.0 A1 (Minimumszint) – C1 (Haladó) 675–985 GBP  Van a csomagban (kollégiumban)  Várható 2023-ban

Részletes, pontos, a nyelviskola által esetlegesen felszámolt regisztrációs és egyéb díjakat is tartalmazó árajánlatért, valamint az elérhető kedvezményekért lépjen velünk kapcsolatba!

Tetszik?

De jó! Őszintén örülünk, hogy érdeklődik a nyelviskola ajánlatai iránt. Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapunkat vagy írjon nekünk egy e-mailt, hogy részletesen egyeztethessünk az igényeiről, és ajánlatot készíthessünk Önnek.

Nem tetszik?

Semmi baj, sok más nyelviskola kurzusából válogathat még az oldalunkon, nézzen körül! Ha pedig úgy érzi, egyáltalán nem talál kedvére való nyelvtanfolyamot vagy nyári tábort, akkor írjon nekünk – fogunk tudni segíteni.

Még olvasgatna?

Sok hasznos tudnivalót gyűjtöttünk össze a Kisokosban, ezért ha még nem biztos benne, hogy merre induljon, ajánljuk, hogy nézze át tanácsainkat. De ha felveszi velünk a kapcsolatot, akkor örömmel segítünk személyesen is.

© Angolnyár Nyelvtanulási Tanácsadó Iroda (WH Education Ltd.),

Az Angolnyár® az Angliában és Wales-ben bejegyzett WH Education Ltd. védjegyoldalom alatt álló kereskedelmi neve.

Regisztrált cím: 71-75 Shelton Street, Covent Garden, London, WC2H 9JQ | Cégjegyzékszám (Companies House): 11721837.

Mindent megteszünk, hogy a honlapunkon található információk pontosak lehetnek, de az esetleges hibákért nem vállalunk felelősséget.