Stafford House Uxbridge, London

Stafford House Uxbridge, London

Nyári tábor | Egyetemi kampusz | London | Nagyváros | 10–18 év

Stafford House Uxbridge

A Stafford House londoni nyári tábora a Brunel University uxbridge-i kampuszán van – ez London belvárosától körülbelül egy óra alatt érhető el tömegközlekedéssel. A nagy, modern, jól felszerelt egyetemi kampuszon számos sport- és egyéb létesítmény áll a diákok rendelkezésére – így a tábor résztvevőit ideális körülmények várják mind a nyelvtanuláshoz, mind pedig a szabadidős programokhoz.

Ez a tábor általán a legnagyobbak közé tartozik: egyszerre többszáz diák is tanul itt – többek között ez is garantálja az igazi nemzetközi hangulatot. Ezt a helyszínt elsősorban csoportok számára ajánljuk.

Mindig örömmel ajánlom a Stafford House iskoláit, és ezeken belül Uxbridge-et is, mert a nyelviskolaláncokról alkotott sztereotípiákat megcáfolva valódi személyes figyelmet és magas minőségű oktatást kapnak az itt tanulók.

Szállás

A szállás és a napi háromszori étkezés is az egyetemi kampuszon van.

A modern, szépen berendezett szobák egyágyasak és saját fürdőszobával rendelkeznek; a kollégiumban önkiszolgáló mosoda is van.

Szabadidő

A sűrű programban minden nap vannak szabaidős programok, valamint heti egy egész napos és két félnapos kirándulás is. A londoni városnézésen és múzeumlátogatásokon kívül a diákok többek között Brightonba, Cambridge-be, vagy a közeli Windsori kastélyba is ellátogathatnak.

Minősítés

A British Council az iskola szolgáltatásait az alábbi 5 területen értékelte kiemelkedőnek: Stratégiai és minőségirányítás, Személyzeti igazgatás, Tanulmányi igazgatás, Tanítás, Szabadidős lehetőségek

A British Council jelentése (2018)

/media/cities/London.jpg, London

London

Londont senkinek sem kell bemutatni: az Egyesült Királyság sokszínű, nyüzsgő fővárosa mindenkinek tartogat rengeteg látni- és tennivalót. London esetében azonban mindig fontos mérlegelni, hogy az adott iskola a város melyik részén van, és hogy várhatóan mennyi időt kell a szállás és az iskola közötti ingázással tölteni. Alapvetően azoknak ajánljuk a londoni utazást, akiknek fontos, hogy sok kulturális programmal tudják kiegészíteni a nyelvtanulást.

Elérhető kurzusok

Kurzus neve Életkor Heti óraszám Nyelvi szint Heti ár Szállás KNyP támogatás
Nyári tábor 10–18 15.0 A1 (Minimumszint) – C1 (Haladó) 675–1099 GBP  Van a csomagban (kollégiumban)  Várható 2023-ban

Részletes, pontos, a nyelviskola által esetlegesen felszámolt regisztrációs és egyéb díjakat is tartalmazó árajánlatért, valamint az elérhető kedvezményekért lépjen velünk kapcsolatba!

Tetszik?

De jó! Őszintén örülünk, hogy érdeklődik a nyelviskola ajánlatai iránt. Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapunkat vagy írjon nekünk egy e-mailt, hogy részletesen egyeztethessünk az igényeiről, és ajánlatot készíthessünk Önnek.

Nem tetszik?

Semmi baj, sok más nyelviskola kurzusából válogathat még az oldalunkon, nézzen körül! Ha pedig úgy érzi, egyáltalán nem talál kedvére való nyelvtanfolyamot vagy nyári tábort, akkor írjon nekünk – fogunk tudni segíteni.

Még olvasgatna?

Sok hasznos tudnivalót gyűjtöttünk össze a Kisokosban, ezért ha még nem biztos benne, hogy merre induljon, ajánljuk, hogy nézze át tanácsainkat. De ha felveszi velünk a kapcsolatot, akkor örömmel segítünk személyesen is.

© Angolnyár Nyelvtanulási Tanácsadó Iroda (WH Education Ltd.),

Az Angolnyár® az Angliában és Wales-ben bejegyzett WH Education Ltd. védjegyoldalom alatt álló kereskedelmi neve.

Regisztrált cím: 71-75 Shelton Street, Covent Garden, London, WC2H 9JQ | Cégjegyzékszám (Companies House): 11721837.

Mindent megteszünk, hogy a honlapunkon található információk pontosak lehetnek, de az esetleges hibákért nem vállalunk felelősséget.