Stafford House, London

Stafford House, London

Nyelviskola | Nyári tábor | London | Nagyváros | 14+ év

Stafford House

A Stafford House londoni iskola a belváros szívében, a British Museum szomszédságában, egy összetéveszthetetlenül londoni épületben van. Az itt tanulókat korszerűen felszerelt tantermek várják.

Az iskola egész évben kínál kurzusokat nyári tábortól nyelvvizsga-felkészítő tanfolyamon át egyetemi előkészítőig, az épületben így mindig sok a diák – igazán inspiráló nemzetközi környezet várja az ideutazókat, ideális helyszínt nyújtva a nyelvtanuláshoz.

Egyéni utazókat 16 éves kortól fogadnak.

Mindig örömmel ajánlom a Stafford House iskoláit, és ezeken belül a londonit is, mert a nyelviskolaláncokról alkotott sztereotípiákat megcáfolva valódi személyes figyelmet és magas minőségű oktatást kapnak az itt tanulók.

Szállás

A szállás a nyári tanfolyamcsomagok esetében fogadócsaládoknál van, akik jellemzően 30-40 percre laknak az iskolától.

Hétköznapokon a teljes ellátást tartalmazó csomagok részeként a diákok az iskola saját éttermében kapnak melegételt, a többi étkezést a fogadócsaládok biztosítják.

Szabadidő

Mivel az iskola London belvárosában van, bőven van lehetőség a szabadidő egyéni eltöltésére.

A nyári tanfolyamcsomagokban hetente öt szabadidős program és a kéthetes turnus alatt összesen egy egész napos kirándulás is van.

Minősítés

A British Council az iskola szolgáltatásait az alábbi 5 területen értékelte kiemelkedőnek: Stratégiai és minőségirányítás, Személyzeti igazgatás, Tanulmányi igazgatás, Diákjólét biztosítása, Szabadidős lehetőségek

A British Council jelentése (2018)

/media/cities/London.jpg, London

London

Londont senkinek sem kell bemutatni: az Egyesült Királyság sokszínű, nyüzsgő fővárosa mindenkinek tartogat rengeteg látni- és tennivalót. London esetében azonban mindig fontos mérlegelni, hogy az adott iskola a város melyik részén van, és hogy várhatóan mennyi időt kell a szállás és az iskola közötti ingázással tölteni. Alapvetően azoknak ajánljuk a londoni utazást, akiknek fontos, hogy sok kulturális programmal tudják kiegészíteni a nyelvtanulást.

Elérhető kurzusok

Kurzus neve Életkor Heti óraszám Nyelvi szint Heti ár Szállás KNyP támogatás
Általános nyelvtanfolyamcsomag 14–23 15.0 A1 (Minimumszint) – C1 (Haladó) 675–1015 GBP  Van a csomagban (családnál)  Várható 2023-ban

Részletes, pontos, a nyelviskola által esetlegesen felszámolt regisztrációs és egyéb díjakat is tartalmazó árajánlatért, valamint az elérhető kedvezményekért lépjen velünk kapcsolatba!

Tetszik?

De jó! Őszintén örülünk, hogy érdeklődik a nyelviskola ajánlatai iránt. Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapunkat vagy írjon nekünk egy e-mailt, hogy részletesen egyeztethessünk az igényeiről, és ajánlatot készíthessünk Önnek.

Nem tetszik?

Semmi baj, sok más nyelviskola kurzusából válogathat még az oldalunkon, nézzen körül! Ha pedig úgy érzi, egyáltalán nem talál kedvére való nyelvtanfolyamot vagy nyári tábort, akkor írjon nekünk – fogunk tudni segíteni.

Még olvasgatna?

Sok hasznos tudnivalót gyűjtöttünk össze a Kisokosban, ezért ha még nem biztos benne, hogy merre induljon, ajánljuk, hogy nézze át tanácsainkat. De ha felveszi velünk a kapcsolatot, akkor örömmel segítünk személyesen is.

© Angolnyár Nyelvtanulási Tanácsadó Iroda (WH Education Ltd.),

Az Angolnyár® az Angliában és Wales-ben bejegyzett WH Education Ltd. védjegyoldalom alatt álló kereskedelmi neve.

Regisztrált cím: 71-75 Shelton Street, Covent Garden, London, WC2H 9JQ | Cégjegyzékszám (Companies House): 11721837.

Mindent megteszünk, hogy a honlapunkon található információk pontosak lehetnek, de az esetleges hibákért nem vállalunk felelősséget.