Stafford House, Edinburgh

Stafford House, Edinburgh

Nyári tábor | Egyetemi kampusz | Nagyváros | 10–18 év

Stafford House

A Stafford House edinburghi nyári tábora az Edinburgh Napier University kampuszán van – ez az óváros látnivalóitól félórás sétával érhető el. A nagy, modern, jól felszerelt egyetemi kampuszon számos sport- és egyéb létesítmény áll a diákok rendelkezésére – így a tábor résztvevőit ideális körülmények várják mind a nyelvtanuláshoz, mind pedig a szabadidős programokhoz.

A tábor egyedülálló lehetőség azoknak, akik az Angolnyárral szeretnének Anglián kívülre utazni, még ha az ebben az esetben a nem is túl távoli Skóciát jelenti.

Mindig örömmel ajánlom a Stafford House iskoláit, és ezeken belül az edinburghi tábort is, mert a nyelviskolaláncokról alkotott sztereotípiákat megcáfolva valódi személyes figyelmet és magas minőségű oktatást kapnak az itt tanulók.

Szállás

A szállás a Napier University Bainfield nevű kollégiumában van, ami néhány percnyi sétára van az oktatási épületektől.

Minden szoba egyágyas és saját fürdőszobával rendelkezik, és az egyes szállásblokkokhoz mind tartozik közösségi tér is.

Szabadidő

A tábor helyszínétől nem messze található Edinburgh számos látnivalója, így bőven van lehetőség a szabadidő egyéni eltöltésére.

A programcsomagban gazdag napi szabadidős program és egy egész napos kirándulás is van – többek közt Glasgow-ba, a Loch Lomondhoz, Stirlingbe, Dundeeba illetve St Andrewsba.

Minősítés

A British Council az iskola szolgáltatásait az alábbi 5 területen értékelte kiemelkedőnek: Stratégiai és minőségirányítás, Személyzeti igazgatás, Tanulmányi igazgatás, Tanítás, Szabadidős lehetőségek

A British Council jelentése (2018)

/media/cities/Edinburgh.jpg, Edinburgh

Edinburgh

Edinburgh Skócia dimbes-dombos fővárosa, amely 1995 óta az UNESCO világörökség része. A város bővelkedik történelmi nevezetességekben, látnivalókban és kulturális eseményekben – nem véletlenül vált az elmúlt években az Egyesült Királyság második leglátogatottabb városává.

Elérhető kurzusok

Kurzus neve Életkor Heti óraszám Nyelvi szint Heti ár Szállás KNyP támogatás
Edinburgh Explorer programcsomag 10–18 15.0 A1 (Minimumszint) – C1 (Haladó) 675–1015 GBP  Van a csomagban (kollégiumban)  Várható 2023-ban

Részletes, pontos, a nyelviskola által esetlegesen felszámolt regisztrációs és egyéb díjakat is tartalmazó árajánlatért, valamint az elérhető kedvezményekért lépjen velünk kapcsolatba!

Tetszik?

De jó! Őszintén örülünk, hogy érdeklődik a nyelviskola ajánlatai iránt. Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapunkat vagy írjon nekünk egy e-mailt, hogy részletesen egyeztethessünk az igényeiről, és ajánlatot készíthessünk Önnek.

Nem tetszik?

Semmi baj, sok más nyelviskola kurzusából válogathat még az oldalunkon, nézzen körül! Ha pedig úgy érzi, egyáltalán nem talál kedvére való nyelvtanfolyamot vagy nyári tábort, akkor írjon nekünk – fogunk tudni segíteni.

Még olvasgatna?

Sok hasznos tudnivalót gyűjtöttünk össze a Kisokosban, ezért ha még nem biztos benne, hogy merre induljon, ajánljuk, hogy nézze át tanácsainkat. De ha felveszi velünk a kapcsolatot, akkor örömmel segítünk személyesen is.

© Angolnyár Nyelvtanulási Tanácsadó Iroda (WH Education Ltd.),

Az Angolnyár® az Angliában és Wales-ben bejegyzett WH Education Ltd. védjegyoldalom alatt álló kereskedelmi neve.

Regisztrált cím: 71-75 Shelton Street, Covent Garden, London, WC2H 9JQ | Cégjegyzékszám (Companies House): 11721837.

Mindent megteszünk, hogy a honlapunkon található információk pontosak lehetnek, de az esetleges hibákért nem vállalunk felelősséget.