Stafford House, Dover

Stafford House, Dover

Nyári tábor | Kisváros | Tengerpart | Bentlakásos iskola | 8–17 év

Stafford House

A Stafford House doveri nyári tábora a Dover College bentlakásos iskola kampuszán van – ez Dover belvárosában található, közel a várhoz. Ez egy hagyományos bentlakásos iskolai környezet, hatalmas zöldterülettel, sportpályákkal és minden mással, ami a tanuláshoz és a kikapcsolódáshoz kellhet. Az iskola sajátos világa, a tengerparti környezet, a gazdag szabadidős program és a magas színvonalú oktatás ideális környezet a nyelvtanuláshoz.

Ez a tábor csak iskolai csoportok számára érhető el.

Mindig örömmel ajánlom a Stafford House iskoláit, és ezeken belül Dovert is, mert a nyelviskolaláncokról alkotott sztereotípiákat megcáfolva valódi személyes figyelmet és magas minőségű oktatást kapnak az itt tanulók.

Szállás

A szállás és a napi háromszori étkezés is az iskola kampuszán van. Az iskolának több kollégiumi épülete van, amelyekben egyágyas és többágyas szobák is találhatóak. Minden lakóépületben található közösségi tér és önkiszolgáló mosoda is.

Szabadidő

A sűrű programban minden nap vannak szabaidős programok, valamint heti egy egész napos és két félnapos kirándulás is. A diákok többek között Londonba, Brightonba, Canterbury-be, Folkestone-ba és a Leedsi kastélyba is ellátogathatnak.

Minősítés

A British Council az iskola szolgáltatásait az alábbi 5 területen értékelte kiemelkedőnek: Stratégiai és minőségirányítás, Személyzeti igazgatás, Tanulmányi igazgatás, Tanítás, Szabadidős lehetőségek

A British Council jelentése (2018)

/media/cities/Dover.jpg, Dover

Dover

Dovert mindenki a híres fehér sziklákról ismeri – a fehér sziklák persze nem csak Dovert jellemzik, hiszen a Brit-szigetek partjait sokszor szegélyezik a jellegzetesen magas mészkőfalak (arról nem is beszélve, hogy ma már egyre kevesebben érkeznek a La Manche csatornán át, hajóval, így a sziklák szimbolikája egyre csökken). Mindennek ellenére Dover ma is fontos város – nemcsak hatalmas forgalmú kikötője, hanem szépen megőrzött vára miatt is.

Elérhető kurzusok

Kurzus neve Életkor Heti óraszám Nyelvi szint Heti ár Szállás KNyP támogatás
Nyári tábor 8–17 15.0 A1 (Minimumszint) – C1 (Haladó) 675–917 GBP  Van a csomagban (kollégiumban)  Várható 2023-ban

Részletes, pontos, a nyelviskola által esetlegesen felszámolt regisztrációs és egyéb díjakat is tartalmazó árajánlatért, valamint az elérhető kedvezményekért lépjen velünk kapcsolatba!

Tetszik?

De jó! Őszintén örülünk, hogy érdeklődik a nyelviskola ajánlatai iránt. Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapunkat vagy írjon nekünk egy e-mailt, hogy részletesen egyeztethessünk az igényeiről, és ajánlatot készíthessünk Önnek.

Nem tetszik?

Semmi baj, sok más nyelviskola kurzusából válogathat még az oldalunkon, nézzen körül! Ha pedig úgy érzi, egyáltalán nem talál kedvére való nyelvtanfolyamot vagy nyári tábort, akkor írjon nekünk – fogunk tudni segíteni.

Még olvasgatna?

Sok hasznos tudnivalót gyűjtöttünk össze a Kisokosban, ezért ha még nem biztos benne, hogy merre induljon, ajánljuk, hogy nézze át tanácsainkat. De ha felveszi velünk a kapcsolatot, akkor örömmel segítünk személyesen is.

© Angolnyár Nyelvtanulási Tanácsadó Iroda (WH Education Ltd.),

Az Angolnyár® az Angliában és Wales-ben bejegyzett WH Education Ltd. védjegyoldalom alatt álló kereskedelmi neve.

Regisztrált cím: 71-75 Shelton Street, Covent Garden, London, WC2H 9JQ | Cégjegyzékszám (Companies House): 11721837.

Mindent megteszünk, hogy a honlapunkon található információk pontosak lehetnek, de az esetleges hibákért nem vállalunk felelősséget.