Stafford House, Canterbury

Stafford House, Canterbury

Nyelviskola | Nyári tábor | Kisváros | 12+ év

Stafford House

A Stafford House canterbury-i iskolája jól felszerelt, tanulásközpontú intézmény. Tágas tantermek, kül- és beltéri közösségi terek várják az itt tanuló diákokat.

Mivel az iskola egész évben kínál kurzusokat nyári tábortól nyelvvizsga-felkészítő tanfolyamon át az egyetemi előkészítőig, modern épületegyütteseikben mindig nagy a nyüzsgés – igazán inspiráló nemzetközi környezet várja az ideutazókat, ideális helyszínt nyújtva a nyelvtanuláshoz.

Egyéni utazókat 14 éves kortól fogadnak.

Mindig örömmel ajánlom a Stafford House iskoláit, és ezeken belül Caterbury-t is, mert a nyelviskolaláncokról alkotott sztereotípiákat megcáfolva valódi személyes figyelmet és magas minőségű oktatást kapnak az itt tanulók.

Szállás

A Stafford House cambridge-i iskolájában családi szállás és kollégiumi elhelyezés is elérhető. Családi szállás többágyas szobákban érhető el, míg az iskola saját kollégiumában 1-4 ágyas szobák találhatóak. Mindkét szállástípushoz teljes ellátást nyújtanak – hétköznaponként melegételt az iskola éttermében adnak.

Szabadidő

A nyári táborok programjában heti egy egész napos és egy félnapos kirándulás van – többek között Londonba, Brightonba, Cambridge-be vagy Doverbe; ezeket gazdag szabadidős programkínálat egészíti ki. Csoportok számára, költségtérítés mellett, más szervezett túrák is foglalhatóak (pl. Oxford és Windsor).

Minősítés

A British Council az iskola szolgáltatásait az alábbi 7 területen értékelte kiemelkedőnek: Stratégiai és minőségirányítás, Diákok adminisztrációja, Taneszközök, Tanulmányi igazgatás, Tanterv, Diákok tanulásának irányítása, Diákjólét biztosítása

A British Council jelentése (2019)

/media/cities/Canterbury.jpg, Canterbury

Canterbury

Canterbury Anglia dél-keleti csücskében található történelmi város; katedrálisa révén híres zarándokhely. A város igen népszerű a turisták körében, köszönhetően történelmi emlékeinek, köztük a római időkben épített városfalnak, a normann várnak, és a világ legrégebb óta működő iskolájának. Kisvárosi környezete ideális a tanuláshoz.

Elérhető kurzusok

Kurzus neve Életkor Heti óraszám Nyelvi szint Heti ár Szállás KNyP támogatás
Általános nyelvtanfolyamcsomag 14+ 15.0 A1 (Minimumszint) – C1 (Haladó) 675–1015 GBP  Van a csomagban (családnál)  Várható 2023-ban
Általános nyelvtanfolyamcsomag 14+ 15.0 A1 (Minimumszint) – C1 (Haladó) 675–1053 GBP  Van a csomagban (kollégiumban)  Várható 2023-ban
Intenzív tanfolyam 14–17 23.0 B1 (Küszöbszint) – C1 (Haladó) 1053 GBP  Van a csomagban (kollégiumban)  Nem érhető el
Intenzív tanfolyam 14–17 23.0 B1 (Küszöbszint) – C1 (Haladó) 1015 GBP  Van a csomagban (családnál)  Nem érhető el
Nyelvvizsga-felkészítés 14–17 15.0 B1 (Küszöbszint) – B2 (Középszint) 1095 GBP  Van a csomagban (kollégiumban)  Nem érhető el
Nyelvvizsga-felkészítés 14–17 15.0 B1 (Küszöbszint) – B2 (Középszint) 1063 GBP  Van a csomagban (családnál)  Nem érhető el

Részletes, pontos, a nyelviskola által esetlegesen felszámolt regisztrációs és egyéb díjakat is tartalmazó árajánlatért, valamint az elérhető kedvezményekért lépjen velünk kapcsolatba!

Tetszik?

De jó! Őszintén örülünk, hogy érdeklődik a nyelviskola ajánlatai iránt. Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapunkat vagy írjon nekünk egy e-mailt, hogy részletesen egyeztethessünk az igényeiről, és ajánlatot készíthessünk Önnek.

Nem tetszik?

Semmi baj, sok más nyelviskola kurzusából válogathat még az oldalunkon, nézzen körül! Ha pedig úgy érzi, egyáltalán nem talál kedvére való nyelvtanfolyamot vagy nyári tábort, akkor írjon nekünk – fogunk tudni segíteni.

Még olvasgatna?

Sok hasznos tudnivalót gyűjtöttünk össze a Kisokosban, ezért ha még nem biztos benne, hogy merre induljon, ajánljuk, hogy nézze át tanácsainkat. De ha felveszi velünk a kapcsolatot, akkor örömmel segítünk személyesen is.

© Angolnyár Nyelvtanulási Tanácsadó Iroda (WH Education Ltd.),

Az Angolnyár® az Angliában és Wales-ben bejegyzett WH Education Ltd. védjegyoldalom alatt álló kereskedelmi neve.

Regisztrált cím: 71-75 Shelton Street, Covent Garden, London, WC2H 9JQ | Cégjegyzékszám (Companies House): 11721837.

Mindent megteszünk, hogy a honlapunkon található információk pontosak lehetnek, de az esetleges hibákért nem vállalunk felelősséget.