Stafford House, Bournemouth

Stafford House, Bournemouth

Nyári tábor | Kisváros | Tengerpart | Bentlakásos iskola | 8–17 év

Stafford House

A Stafford House bournemouthi nyári tábora egy több mint százéves múltra visszatekintő, hagyományos bentlakásos iskola kampuszán van, mindössze öt percre a homokos tengerparttól.

Ez a helyszín ideális kombinációja a Stafford House-tól megszokott magas minőségű nyelvi táboroknak, a tengerparti és magániskolai helyszíneknek és a fogadócsaládoknál való szállásnak is, hiszen némileg szokatlan módon családi elhelyezés is elérhető ezen a helyszínen – ugyanakkor ehhez gazdag szabadidős program is társul.

Mindig örömmel ajánlom a Stafford House iskoláit, és ezeken belül a bournemouth-i tábort is, mert a nyelviskolaláncokról alkotott sztereotípiákat megcáfolva valódi személyes figyelmet és magas minőségű oktatást kapnak az itt tanulók.

Szállás

Az iskola kétféle szállástípust is ajánl: hagyományos kollégiumi szállást, valamint fogadócsaládoknál történő elhelyezést.

A kampuszon többágyas szobákban lehet lakni, de ajánlanak kollégiumi szállást egy közeli, prémium helyszínen, a Dorchester House-ban is, ahol egyágyas, saját fürdőszobás szobák vannak. A legtöbb fogadócsaládnál kétágyas szobák vannak.

Szabadidő

A nyári tábor izgalmas szabadidős programmal érhető el: itt minden nap van valamilyen sport vagy kreatív foglalkozás és esti program is.

Ezen túl heti két félnapos kirándulás (például Winchesterbe vagy Salisbury-be) és a kéthetes csomagok esetén egy egész napos kirándulás (például Londonba, Oxfordba vagy Brightonba) is a program részét képezi.

Minősítés

A British Council az iskola szolgáltatásait az alábbi 5 területen értékelte kiemelkedőnek: Stratégiai és minőségirányítás, Személyzeti igazgatás, Tanulmányi igazgatás, Tanítás, Szabadidős lehetőségek

A British Council jelentése (2018)

/media/cities/Bournemouth.jpg, Bournemouth

Bournemouth

Bournemouth Anglia déli tengerpartján található kisváros, homokos tengerpartja hosszú mérföldeken át határozza meg a tájat. Bár nem trópusi paradicsom, az idelátogatók számára nyugodt tengerparti pihenést biztosít – és persze ideális környezetet az angol nyelv tanulásához.

Elérhető kurzusok

Kurzus neve Életkor Heti óraszám Nyelvi szint Heti ár Szállás KNyP támogatás
Nyári tábor 12–17 15.0 A1 (Minimumszint) – C1 (Haladó) 675–1015 GBP  Van a csomagban (családnál)  Várható 2023-ban

Részletes, pontos, a nyelviskola által esetlegesen felszámolt regisztrációs és egyéb díjakat is tartalmazó árajánlatért, valamint az elérhető kedvezményekért lépjen velünk kapcsolatba!

Tetszik?

De jó! Őszintén örülünk, hogy érdeklődik a nyelviskola ajánlatai iránt. Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapunkat vagy írjon nekünk egy e-mailt, hogy részletesen egyeztethessünk az igényeiről, és ajánlatot készíthessünk Önnek.

Nem tetszik?

Semmi baj, sok más nyelviskola kurzusából válogathat még az oldalunkon, nézzen körül! Ha pedig úgy érzi, egyáltalán nem talál kedvére való nyelvtanfolyamot vagy nyári tábort, akkor írjon nekünk – fogunk tudni segíteni.

Még olvasgatna?

Sok hasznos tudnivalót gyűjtöttünk össze a Kisokosban, ezért ha még nem biztos benne, hogy merre induljon, ajánljuk, hogy nézze át tanácsainkat. De ha felveszi velünk a kapcsolatot, akkor örömmel segítünk személyesen is.

© Angolnyár Nyelvtanulási Tanácsadó Iroda (WH Education Ltd.),

Az Angolnyár® az Angliában és Wales-ben bejegyzett WH Education Ltd. védjegyoldalom alatt álló kereskedelmi neve.

Regisztrált cím: 71-75 Shelton Street, Covent Garden, London, WC2H 9JQ | Cégjegyzékszám (Companies House): 11721837.

Mindent megteszünk, hogy a honlapunkon található információk pontosak lehetnek, de az esetleges hibákért nem vállalunk felelősséget.