Melton College, York

Melton College, York

Nyelviskola | Nyári tábor | Kisváros | 11+ év

Melton College

A Melton College az egyik legelismertebb és legrégebbi nyelviskola Észak-Angliában. 1963-ban, családi vállalkozásként indult, és mai napig az iskola alapítóinak irányítása alatt áll, ezzel is biztosítva a kiemelkedően magas oktatási és szolgáltatási minőséget.

Az iskola hatalmas kerttel és saját szállással is rendelkezik, York belvárosától körülbelül 15 perc gyaloglással elérhető. Kínálatukban vannak nyári táborok, nyelvvizsga-előkészítő tanfolyamok, felnőtteknek szóló általános nyelvtanfolyamok, valamint kifejezetten idősebbeknek szánt gold kurzusok is. 

A Melton College a legjobb értelemben vett tradicionális nyelviskola, ahol mindenki ismer mindenkit. A szakmailag kiemelkedően jó, Egyesült Királyság-szerte elismert intézményben valódi támogató környezet várja a diákokat.

Szállás

A Melton College kétféle szállástípust ajánl: családi elhelyezést, valamint saját szállodájukat, az iskola közvetlen szomszédságában található Bishop's Hotelt. A diákoknak alapvetően a családi elhelyezést javasoljuk; mivel York kisváros, itt igazán jól ki lehet használni a homestay előnyeit.

Szabadidő

Az iskola rengeteg szabadidős programot kínál, a sportfoglalkozásoktól a városnézésen át az egésznapos kirándulásokig (az elérhető foglalkozások a választott programtól függenek). York számos látnivalója könnyen elérhető, így a diákok szabadidejükben könnyen fedezhetik fel a várost önállóan is.

Minősítés

A British Council az iskola szolgáltatásait az alábbi 8 területen értékelte kiemelkedőnek: Diákok adminisztrációja, Reklámtevékenységek, Épület és szolgáltatások, Taneszközök, Tanulmányi igazgatás, Diákjólét biztosítása, Szállás, Szabadidős lehetőségek

A British Council jelentése (2014)

/media/cities/York.jpg, York

York

York az Egyesült Királyság egyik legnépszerűbb kisvárosa. Fallal körülvett történelmi centrumának építészete minden látogatót magával ragad (de Harry Potter-rajongókra kifejezetten erős hatást gyakorol). Mind York, mind pedig Yorkshire megye rengeteg látnivalót tartogat – a könnyen bejárható, nyugodt város ideális környezetet nyújt a tanuláshoz.

Elérhető kurzusok

Kurzus neve Életkor Heti óraszám Nyelvi szint Heti ár Szállás KNyP támogatás
"Gold" nyelvtanfolyam 40–99 15.0 A1 (Minimumszint) – C1 (Haladó) 590–950 GBP  Van a csomagban  Nem érhető el
Ifjúsági nyelvtanfolyam 11–17 22.5 A1 (Minimumszint) – C1 (Haladó) 615–670 GBP  Van a csomagban (családnál)  Várható 2023-ban
Tanfolyam fiatal felnőtteknek 18–21 22.5 A1 (Minimumszint) – C1 (Haladó) 615–670 GBP  Van a csomagban (családnál)  Nem érhető el
Vizsgafelkészítő tanfolyam 18+ 22.5 B1 (Küszöbszint) – C2 (Mesterfok) 356–370 GBP  Választható (külön díj)  Nem érhető el

Elérhető szállások

Szállás neve Szállás típusa Életkor Heti ár KNyP támogatás
Bishop's Hotel Szálloda 18+ 160–180 GBP  Nem érhető el
Családi elhelyezés Családi elhelyezés 11+ 140–180 GBP  Várható 2023-ban

Részletes, pontos, a nyelviskola által esetlegesen felszámolt regisztrációs és egyéb díjakat is tartalmazó árajánlatért, valamint az elérhető kedvezményekért lépjen velünk kapcsolatba!

Tetszik?

De jó! Őszintén örülünk, hogy érdeklődik a nyelviskola ajánlatai iránt. Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapunkat vagy írjon nekünk egy e-mailt, hogy részletesen egyeztethessünk az igényeiről, és ajánlatot készíthessünk Önnek.

Nem tetszik?

Semmi baj, sok más nyelviskola kurzusából válogathat még az oldalunkon, nézzen körül! Ha pedig úgy érzi, egyáltalán nem talál kedvére való nyelvtanfolyamot vagy nyári tábort, akkor írjon nekünk – fogunk tudni segíteni.

Még olvasgatna?

Sok hasznos tudnivalót gyűjtöttünk össze a Kisokosban, ezért ha még nem biztos benne, hogy merre induljon, ajánljuk, hogy nézze át tanácsainkat. De ha felveszi velünk a kapcsolatot, akkor örömmel segítünk személyesen is.

© Angolnyár Nyelvtanulási Tanácsadó Iroda (WH Education Ltd.),

Az Angolnyár® az Angliában és Wales-ben bejegyzett WH Education Ltd. védjegyoldalom alatt álló kereskedelmi neve.

Regisztrált cím: 71-75 Shelton Street, Covent Garden, London, WC2H 9JQ | Cégjegyzékszám (Companies House): 11721837.

Mindent megteszünk, hogy a honlapunkon található információk pontosak lehetnek, de az esetleges hibákért nem vállalunk felelősséget.