LILA*, Liverpool

LILA*, Liverpool

Nyelviskola | Nyári tábor | Nagyváros | 12+ év

LILA*

A LILA* egy modern, dinamikus, független nyelviskola; 2004-ben alapította egy testvérpár, és azóta is családi tulajdonban van. Az iskola épülete Liverpool nyüzsgő belvárosában van, mind a tantermek, mind a közösségi terek szépek, tágasak, fiatalosak: egyszerűen jó érzés itt lenni.

A diákok jólétéről és az oktatás magas színvonaláról egy igazán rátermett csapat gondoskodik – nem véletlen, hogy az iskola fiatal kora ellenére is igen komoly szakmai elismerést (és így számos akkreditációt) vívott ki magának.

Igen, a LILA* kiscsillagja egyszerűen dizájn, nem egy apróbetűs megjegyzés jelölése... De ez csak féligazság: a kiscsillagnak azért mégis van jelentése: azt a különleges, pezsgő hangulatot jelképezi, amit már az első belépéskor érezni lehet itt.

Szállás

A LILA* két típusú szálláslehetőséget kínál: családi elhelyezést és kollégiumi szobákat. A fogadócsaládok fél- vagy teljes panziós ellátást is tudnak biztosítani – a szálláshelyek pedig 15-45 percre vannak a nyelviskolától.

Többféle kollégiumi szállás is választható: van szoba közös vagy saját fürdőszobával, de elérhető teljes apartman is. Ezek a szállások a városközpontban, kb. negyedórányira vannak az iskolától.

Szabadidő

A LILA* nagyrészt a közösségről szól – a nagy, kényelmes közösségi terekben könnyű barátokra lelni, akikkel aztán együtt lehet felfedezni a város számtalan látnivalóját. De természetesen szervezett szabadidős programok is elérhetőek az iskolában – a nyári programcsomagokban pedig egész napos kirándulások is vannak.

Minősítés

A British Council az iskola szolgáltatásait az alábbi 7 területen értékelte kiemelkedőnek: Stratégiai és minőségirányítás, Személyzeti igazgatás, Diákok adminisztrációja, Épület és szolgáltatások, Tanulmányi igazgatás, Diákjólét biztosítása, Szabadidős lehetőségek

A British Council jelentése (2017)

/media/cities/Liverpool.jpg, Liverpool

Liverpool

Liverpool a Beatles, a Titanic, és persze a Liverpool F.C. otthona. Bár kikötővárosként ismert, London után már évszázadok óta Liverpool büszkélkedhet a legnyüzsgőbb kulturális élettel. A 2004 óta az UNESCO világörökségi listáján is szereplő város tényleg felejthetetlen élményeket ígér az idelátogatóknak.

Elérhető kurzusok

Kurzus neve Életkor Heti óraszám Nyelvi szint Heti ár Szállás KNyP támogatás
Általános nyelvtanfolyam 16+ 15.0 A1 (Minimumszint) – C1 (Haladó) 225–240 GBP  Választható (külön díj)  Nem érhető el
Intenzív nyelvtanfolyam 16+ 21.0 A1 (Minimumszint) – C1 (Haladó) 305–320 GBP  Választható (külön díj)  Nem érhető el
Nyári tábor 16+ 15.0 A1 (Minimumszint) – C1 (Haladó) 675 GBP  Van a csomagban (családnál)  Várható 2023-ban
Nyelvvizsga-felkészítés 16+ 15.0 B1 (Küszöbszint) – C1 (Haladó) 240–255 GBP  Választható (külön díj)  Nem érhető el

Elérhető szállások

Szállás neve Szállás típusa Életkor Heti ár KNyP támogatás
Családi elhelyezés (félpanzióval) Családi elhelyezés 12+ 135–190 GBP  Nem érhető el
Családi elhelyezés (teljes panzióval) Családi elhelyezés 12+ 160–210 GBP  Nem érhető el
Kollégiumi szállás Kollégiumi szállás 18+ 130–210 GBP  Nem érhető el

Részletes, pontos, a nyelviskola által esetlegesen felszámolt regisztrációs és egyéb díjakat is tartalmazó árajánlatért, valamint az elérhető kedvezményekért lépjen velünk kapcsolatba!

Tetszik?

De jó! Őszintén örülünk, hogy érdeklődik a nyelviskola ajánlatai iránt. Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapunkat vagy írjon nekünk egy e-mailt, hogy részletesen egyeztethessünk az igényeiről, és ajánlatot készíthessünk Önnek.

Nem tetszik?

Semmi baj, sok más nyelviskola kurzusából válogathat még az oldalunkon, nézzen körül! Ha pedig úgy érzi, egyáltalán nem talál kedvére való nyelvtanfolyamot vagy nyári tábort, akkor írjon nekünk – fogunk tudni segíteni.

Még olvasgatna?

Sok hasznos tudnivalót gyűjtöttünk össze a Kisokosban, ezért ha még nem biztos benne, hogy merre induljon, ajánljuk, hogy nézze át tanácsainkat. De ha felveszi velünk a kapcsolatot, akkor örömmel segítünk személyesen is.

© Angolnyár Nyelvtanulási Tanácsadó Iroda (WH Education Ltd.),

Az Angolnyár® az Angliában és Wales-ben bejegyzett WH Education Ltd. védjegyoldalom alatt álló kereskedelmi neve.

Regisztrált cím: 71-75 Shelton Street, Covent Garden, London, WC2H 9JQ | Cégjegyzékszám (Companies House): 11721837.

Mindent megteszünk, hogy a honlapunkon található információk pontosak lehetnek, de az esetleges hibákért nem vállalunk felelősséget.