Kings Young Learners, London

Kings Young Learners, London

Nyelviskola | Nyári tábor | London | Nagyváros | 14+ év

Kings Young Learners

A Kings Education londoni iskolája is egész évben várja a tanulni vágyókat, nyáron pedig speciális programcsomagot ajánlanak az ide látogató 14-17 éves diákoknak. Az iskola Beckenhamben, egy csendes, nyugodt, szép és rendezett dél-londoni kertvárosban van, ahonnan London belvárosa körülbelül háromnegyed óra alatt elérhető.

Az iskolában számos kurzustípus elérhető; fiatalok és felnőttek egyaránt találnak az igényeiknek megfelelőt, akár nyáron, akár az év más részén jönnek ide tanulni.

A Kings Education sokszínű, magas színvonalat képviselő szolgáltató, Beckenham pedig London egyik legszuperebb kertvárosa – az iskolában jó élmény tanulni, a közeli hatalmas parkban pedig szuper sétálgatni.

Szállás

A Kings Beckenham igazi London-élményt, azaz családi elhelyezést kínál egy- vagy kétágyas szobákban.

A fogadócsaládok jelentős része gyalog is elérhető az iskolából, de a többiekhez is könnyen el lehet jutni busszal.

Szabadidő

A nyári táborok részét képezik a nyelvórákon kívül a napi szabadidős programok (sok londoni városnézéssel), a heti többszöri közös esti program, valamint a heti két kirándulás is.

Családi szállás esetén természetesen a fogadócsaládokkal közösen eltöltött idő is színesíti a szabadidős programokat.

Minősítés

A British Council az iskola szolgáltatásait az alábbi 11 területen értékelte kiemelkedőnek: Stratégiai és minőségirányítás, Személyzeti igazgatás, Diákok adminisztrációja, Épület és szolgáltatások, Taneszközök, Tanulmányi igazgatás, Tanterv, Diákok tanulásának irányítása, Diákjólét biztosítása, Szabadidős lehetőségek, Gyermekjóléti intézkedések

A British Council jelentése (2018)

/media/cities/London.jpg, London

London

Londont senkinek sem kell bemutatni: az Egyesült Királyság sokszínű, nyüzsgő fővárosa mindenkinek tartogat rengeteg látni- és tennivalót. London esetében azonban mindig fontos mérlegelni, hogy az adott iskola a város melyik részén van, és hogy várhatóan mennyi időt kell a szállás és az iskola közötti ingázással tölteni. Alapvetően azoknak ajánljuk a londoni utazást, akiknek fontos, hogy sok kulturális programmal tudják kiegészíteni a nyelvtanulást.

Elérhető kurzusok

Kurzus neve Életkor Heti óraszám Nyelvi szint Heti ár Szállás KNyP támogatás
Compact programcsomag 16+ 15.0 A1 (Minimumszint) – C1 (Haladó) 675 GBP  Van a csomagban (családnál)  Várható 2023-ban
London Experience programcsomag 14–17 15.0 A1 (Minimumszint) – C1 (Haladó) 675–870 GBP  Van a csomagban (családnál)  Várható 2023-ban

Részletes, pontos, a nyelviskola által esetlegesen felszámolt regisztrációs és egyéb díjakat is tartalmazó árajánlatért, valamint az elérhető kedvezményekért lépjen velünk kapcsolatba!

Tetszik?

De jó! Őszintén örülünk, hogy érdeklődik a nyelviskola ajánlatai iránt. Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapunkat vagy írjon nekünk egy e-mailt, hogy részletesen egyeztethessünk az igényeiről, és ajánlatot készíthessünk Önnek.

Nem tetszik?

Semmi baj, sok más nyelviskola kurzusából válogathat még az oldalunkon, nézzen körül! Ha pedig úgy érzi, egyáltalán nem talál kedvére való nyelvtanfolyamot vagy nyári tábort, akkor írjon nekünk – fogunk tudni segíteni.

Még olvasgatna?

Sok hasznos tudnivalót gyűjtöttünk össze a Kisokosban, ezért ha még nem biztos benne, hogy merre induljon, ajánljuk, hogy nézze át tanácsainkat. De ha felveszi velünk a kapcsolatot, akkor örömmel segítünk személyesen is.

© Angolnyár Nyelvtanulási Tanácsadó Iroda (WH Education Ltd.),

Az Angolnyár® az Angliában és Wales-ben bejegyzett WH Education Ltd. védjegyoldalom alatt álló kereskedelmi neve.

Regisztrált cím: 71-75 Shelton Street, Covent Garden, London, WC2H 9JQ | Cégjegyzékszám (Companies House): 11721837.

Mindent megteszünk, hogy a honlapunkon található információk pontosak lehetnek, de az esetleges hibákért nem vállalunk felelősséget.