Kings Young Learners, Brighton

Kings Young Learners, Brighton

Nyári tábor | Kisváros | Tengerpart | Egyetemi kampusz | 12–17 év

Kings Young Learners

A Kings Young Learners mozgalmas (és igen színvonalas) nyári táborai között van a brightoni is, amely a dél-angliai tengerparti város egyik csendes külvárosában, a University of Brighton nemrég épült Varley park kampuszán található.

Sok szempontból ideális a helyszín: a tábor egyszerre van egy zárt, nyugodt kampuszon és mégis közel Brighton nyüzsgéséhez; ráadásul innen London belvárosa is egy óra alatt elérhető – már csak emiatt is garantált, hogy a nyelvórákon kívül a szabadidős programok miatt is érdemes ezt a helyszínt választani.

A Kings Education bentlakásos táborai igazán izgalmas programokat kínálnak. Brighton az Egyesült Királyság egyik legmenőbb helye, egy tengerparti mini-London, az egyik legjobb helyszín egy nyári tábornak.

Szállás

A szállás az egyetem egyik nemrég felújított kollégiumi épületben van, ahol a fiúk és lányok külön blokkban laknak.

Az egyágyas szobák között van, amelyik saját fürdőszobával rendelkezik. A szobák lakóegységekben vannak, amelyek mindegyikéhez tartozik közösségi tér is.

Szabadidő

A nyári táborok részét képezik a nyelvórákon kívül a napközbeni és esti szabadidős programok (sport, kreatív foglalkozások, játékok és városnézés), valamint a heti több kirándulás is – ezek során a diákok (az órarend függvényében) ellátogathatnak Londonba, Canterbury-be, Hastingsbe, Oxfordba, Portsmouth-ba, Windsorba vagy épp a Hampton Court Palace-be.

Minősítés

A British Council az iskola szolgáltatásait az alábbi 10 területen értékelte kiemelkedőnek: Stratégiai és minőségirányítás, Diákok adminisztrációja, Reklámtevékenységek, Épület és szolgáltatások, Taneszközök, Tanterv, Diákjólét biztosítása, Szállás, Szabadidős lehetőségek, Gyermekjóléti intézkedések

A British Council jelentése (2019)

/media/cities/Brighton.jpg, Brighton

Brighton

Brighton a szomszédos Hove városával egy közigazgatási egységet képez; a két kisváros ugyan megőrizte saját arculatát, de együtt sikeresen váltak élhető nagyvárossá. Brightont néhány évvel ezelőtt az Egyesült Királyság harmadik legboldogabb helyének választották – itt tényleg bárki könnyen érzi jól magát.

Az elérhető kurzusokról, lehetséges kezdőidőpontokról, árakról és kedvezményekről örömmel adunk tájékoztatást – lépjen velünk kapcsolatba!

Tetszik?

De jó! Őszintén örülünk, hogy érdeklődik a nyelviskola ajánlatai iránt. Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapunkat vagy írjon nekünk egy e-mailt, hogy részletesen egyeztethessünk az igényeiről, és ajánlatot készíthessünk Önnek.

Nem tetszik?

Semmi baj, sok más nyelviskola kurzusából válogathat még az oldalunkon, nézzen körül! Ha pedig úgy érzi, egyáltalán nem talál kedvére való nyelvtanfolyamot vagy nyári tábort, akkor írjon nekünk – fogunk tudni segíteni.

Még olvasgatna?

Sok hasznos tudnivalót gyűjtöttünk össze a Kisokosban, ezért ha még nem biztos benne, hogy merre induljon, ajánljuk, hogy nézze át tanácsainkat. De ha felveszi velünk a kapcsolatot, akkor örömmel segítünk személyesen is.

© Angolnyár Nyelvtanulási Tanácsadó Iroda (WH Education Ltd.),

Az Angolnyár® az Angliában és Wales-ben bejegyzett WH Education Ltd. védjegyoldalom alatt álló kereskedelmi neve.

Regisztrált cím: 71-75 Shelton Street, Covent Garden, London, WC2H 9JQ | Cégjegyzékszám (Companies House): 11721837.

Mindent megteszünk, hogy a honlapunkon található információk pontosak lehetnek, de az esetleges hibákért nem vállalunk felelősséget.