Kings Young Learners, Bournemouth

Kings Young Learners, Bournemouth

Nyelviskola | Nyári tábor | Kisváros | Tengerpart | 14+ év

Kings Young Learners

A Kings Education legelső iskolája egész évben várja a tanulni vágyókat, nyáron pedig speciális programcsomagot ajánlanak az ide látogató 14-17 éves diákoknak. Az iskola két állandó helyszínen működik – mindkettő gyalogtávolságban van a kisváros központjától és a homokos tengerparttól is.

Mivel ez a Kings egyik központi iskolája, számos kurzustípus (általánostól az intenzívig, rövidtől a hosszúig) elérhető itt; fiatalok és felnőttek egyaránt találnak az igényeiknek megfelelőt, akár nyáron, akár az év más részén jönnek ide tanulni.

A Kings Education sokszínű, magas színvonalat képviselő szolgáltató, Bournemouth pedig a dél-angol tengerpart egyik legjobb városa; aki ezt az iskolát választja, egészen biztosan jól jár, a megbízhatóan jó nyelvtanfolyamok mellé ugyanis homokos tengerpartot is kap.

Szállás

Az Kings Bournemouth kétféle szállástípust ajánl: családi elhelyezést és kollégiumokat is. Kisváros révén a fogadócsaládok könnyen elérhetőek, a legtöbb legfeljebb félórára van az iskolától. A két kollégium közül a Charminster Residence egész évben nyitva van, míg a Lulworth Residence csak nyáron érhető el.

Szabadidő

A nyári táborok részét képezik a nyelvórákon kívül a napi szabadidős programok, a heti többszöri közös esti program, valamint a heti két kirándulás is. Családi szállás esetén természetesen a fogadócsaládokkal közösen eltöltött idő is színesíti a szabadidős programokat.

Minősítés

A British Council az iskola szolgáltatásait az alábbi 6 területen értékelte kiemelkedőnek: Stratégiai és minőségirányítás, Tanári kar, Tanítás, Diákjólét biztosítása, Szabadidős lehetőségek, Gyermekjóléti intézkedések

A British Council jelentése (2018)

/media/cities/Bournemouth.jpg, Bournemouth

Bournemouth

Bournemouth Anglia déli tengerpartján található kisváros, homokos tengerpartja hosszú mérföldeken át határozza meg a tájat. Bár nem trópusi paradicsom, az idelátogatók számára nyugodt tengerparti pihenést biztosít – és persze ideális környezetet az angol nyelv tanulásához.

Elérhető kurzusok

Kurzus neve Életkor Heti óraszám Nyelvi szint Heti ár Szállás KNyP támogatás
Bournemouth Experience programcsomag 14–17 15.0 A1 (Minimumszint) – C1 (Haladó) 675 GBP  Van a csomagban (családnál)  Várható 2023-ban
Compact programcsomag 16+ 15.0 A1 (Minimumszint) – C1 (Haladó) 675 GBP  Van a csomagban (családnál)  Várható 2023-ban

Részletes, pontos, a nyelviskola által esetlegesen felszámolt regisztrációs és egyéb díjakat is tartalmazó árajánlatért, valamint az elérhető kedvezményekért lépjen velünk kapcsolatba!

Tetszik?

De jó! Őszintén örülünk, hogy érdeklődik a nyelviskola ajánlatai iránt. Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapunkat vagy írjon nekünk egy e-mailt, hogy részletesen egyeztethessünk az igényeiről, és ajánlatot készíthessünk Önnek.

Nem tetszik?

Semmi baj, sok más nyelviskola kurzusából válogathat még az oldalunkon, nézzen körül! Ha pedig úgy érzi, egyáltalán nem talál kedvére való nyelvtanfolyamot vagy nyári tábort, akkor írjon nekünk – fogunk tudni segíteni.

Még olvasgatna?

Sok hasznos tudnivalót gyűjtöttünk össze a Kisokosban, ezért ha még nem biztos benne, hogy merre induljon, ajánljuk, hogy nézze át tanácsainkat. De ha felveszi velünk a kapcsolatot, akkor örömmel segítünk személyesen is.

© Angolnyár Nyelvtanulási Tanácsadó Iroda (WH Education Ltd.),

Az Angolnyár® az Angliában és Wales-ben bejegyzett WH Education Ltd. védjegyoldalom alatt álló kereskedelmi neve.

Regisztrált cím: 71-75 Shelton Street, Covent Garden, London, WC2H 9JQ | Cégjegyzékszám (Companies House): 11721837.

Mindent megteszünk, hogy a honlapunkon található információk pontosak lehetnek, de az esetleges hibákért nem vállalunk felelősséget.