International House, Moulton

International House, Moulton

Nyári tábor | Egyetemi kampusz | Vidék | 12–17 év

International House

Az International House London több küldő helyszínen, így a northamptonshire-i Moulton College-ban is szervez bentlakásos nyári táborokat, a megszokott IH minőséget pedig nem csak a nyelvórákon, hanem azokon kívül is biztosítja.

A helyszín egy modern főiskola, amelynek rengeteg kiemelkedő létesítménye, így saját lovardái, magas színvonalú sportpályái (többek között tenisz- atlétika és gyeplabdapálya) és hatalmas, szép parkja is van. Az iskola csendes vidéki, falusi környezetben van.

Az IH a világ egyik legelismertebb nyelviskolai brandje. Ez a northamptonshire-i program három dolgot egyesít: a színvonalas nyelvokatatást, a gazdag, professzionális szabadidős programokat, és egy modern oktatási intézményt mint helyszínt.

Szállás

A szállás többnyire egyágyas, saját fürdővel rendelkező szobában van (néhány kétágyas szoba is elérhető). Hat-nyolc szoba alkot egy lakóegységet, saját közösségi térrel. A fiúk és lányok külön blokkokban laknak.

A napi háromszori étkezés is a helyszínen történik, a főépület egyik legfelső emeletén található tágas, világos étkezőben.

 

Szabadidő

A szabadidős programok a választott programcsomagtól függnek. Az "English Experience" programcsomagban minden délután van valamilyen foglalkozás.

A heti program szerves részét képezik a kirándulások – többek között Londonba és Oxfordba is el lehet látogatni, de van szervezett túra a Harry Potter Stúdiókba is. A kéthetes programcsomagokban egy egész napos és egy félnapos kirándulás van.

Minősítés

A British Council az iskola szolgáltatásait az alábbi 9 területen értékelte kiemelkedőnek: Stratégiai és minőségirányítás, Személyzeti igazgatás, Diákok adminisztrációja, Épület és szolgáltatások, Taneszközök, Tanterv, Diákjólét biztosítása, Szabadidős lehetőségek, Gyermekjóléti intézkedések

A British Council jelentése (2019)

/media/cities/northampton.jpeg, Moulton

Moulton

Moulton egy apró, csendes northamptonshire-i falu, néhány kilométerre fekszik Northamptontól. Nevezetességek híján a vidéki anglia nyugalmát, építészetét és falusi hangulatát nyújtja az ide látogatóknak. A közeli Northampton több látványossággal bír: többek között a fenti képen is látható középkori városházával, illetve Anglia ipari örökségének egyedülálló darabjával, a Nemzeti Lifttesztelő Toronnyal.

Elérhető kurzusok

Kurzus neve Életkor Heti óraszám Nyelvi szint Heti ár Szállás KNyP támogatás
Active English programcsomag 12–17 15.0 A1 (Minimumszint) – C1 (Haladó) 989 GBP  Van a csomagban (kollégiumban)  Nem érhető el
Animal Welfare programcsomag 12–17 15.0 A1 (Minimumszint) – C1 (Haladó) 1018 GBP  Van a csomagban (kollégiumban)  Nem érhető el
English Experience programcsomag 12–17 15.0 A1 (Minimumszint) – C1 (Haladó) 884 GBP  Van a csomagban (kollégiumban)  Várható 2023-ban

Részletes, pontos, a nyelviskola által esetlegesen felszámolt regisztrációs és egyéb díjakat is tartalmazó árajánlatért, valamint az elérhető kedvezményekért lépjen velünk kapcsolatba!

Tetszik?

De jó! Őszintén örülünk, hogy érdeklődik a nyelviskola ajánlatai iránt. Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapunkat vagy írjon nekünk egy e-mailt, hogy részletesen egyeztethessünk az igényeiről, és ajánlatot készíthessünk Önnek.

Nem tetszik?

Semmi baj, sok más nyelviskola kurzusából válogathat még az oldalunkon, nézzen körül! Ha pedig úgy érzi, egyáltalán nem talál kedvére való nyelvtanfolyamot vagy nyári tábort, akkor írjon nekünk – fogunk tudni segíteni.

Még olvasgatna?

Sok hasznos tudnivalót gyűjtöttünk össze a Kisokosban, ezért ha még nem biztos benne, hogy merre induljon, ajánljuk, hogy nézze át tanácsainkat. De ha felveszi velünk a kapcsolatot, akkor örömmel segítünk személyesen is.

© Angolnyár Nyelvtanulási Tanácsadó Iroda (WH Education Ltd.),

Az Angolnyár® az Angliában és Wales-ben bejegyzett WH Education Ltd. védjegyoldalom alatt álló kereskedelmi neve.

Regisztrált cím: 71-75 Shelton Street, Covent Garden, London, WC2H 9JQ | Cégjegyzékszám (Companies House): 11721837.

Mindent megteszünk, hogy a honlapunkon található információk pontosak lehetnek, de az esetleges hibákért nem vállalunk felelősséget.