International House, Ellesmere

International House, Ellesmere

Nyári tábor | Bentlakásos iskola | Vidék | 8–17 év

International House

Az International House London több küldő helyszínen, így a shropshire-i Ellesmere College-ban is szervez bentlakásos nyári táborokat, a megszokott IH minőséget pedig nem csak a nyelvórákon, hanem azokon kívül is biztosítja.

A helyszín egy hagyományos, több mint 135 éves múltra visszatekintő, de modernül felszerelt bentlakásos iskola; hatalmas termei és ódon falai igazán sajátos hangolatot kölcsönöznek az itt tartózkodásnak. Ahogy minden más magániskola, így az Ellesmere College is hatalmas zöldterülettel, számos sportpályával (még golfpályával is) rendelkezik, emellett uszoda és sok más létesítmény is található a kampuszon.

Az IH a világ egyik legelismertebb nyelviskolai brandje. Ez a shropshire-i program három dolgot egyesít: a színvonalas nyelvokatatást, a gazdag, professzionális szabadidős programokat, és egy hagyományos, lenyűgöző bentlakásos iskolai helyszínt.

Szállás

A szállás modern épületekben, a fiúknak és lányoknak külön blokkokban, 1-4 ágyas szobákban van. A fürdőszobák közös használatúak. Minden szállásblokkban található közösségi tér is.

Az iskola teljes ellátást, tehát napi háromszori étkezést biztosít a helyszínen.

Szabadidő

A szabadidős programok a választott programcsomagtól függnek. Az "English Experience" programcsomagban minden délután van valamilyen foglalkozás.

A heti program szerves részét képezik a kirándulások – többek között Manchesterbe és Liverpoolba is el lehet látogatni, de van szervezett túra Walesbe és az ország legjelentősebb állatkertjébe, Chesterbe is. A kéthetes programcsomagokban egy egész napos és egy félnapos kirándulás van.

Minősítés

A British Council az iskola szolgáltatásait az alábbi 9 területen értékelte kiemelkedőnek: Stratégiai és minőségirányítás, Személyzeti igazgatás, Diákok adminisztrációja, Épület és szolgáltatások, Taneszközök, Tanterv, Diákjólét biztosítása, Szabadidős lehetőségek, Gyermekjóléti intézkedések

A British Council jelentése (2019)

/media/cities/ellesmere.jpeg, Ellesmere

Ellesmere

Ellesmere egy Shropshire-i kisváros. Legyünk őszinték: nincs rajta a nagy nevezetességek térképén – ennek ellenére igenis érdemes ellátogatni ide. A shropshire-i tóvidék fővárosában járunk ugyanis, egy olyan angol kistelepülésen, ami egyesíti magában az angol kisvárosok legfontosabb tulajdonságait és látnivalóit: egy hatalmas, szép tó partján van, hajózható csatorna szeli át (így még kikötőt is találunk itt), vannak szépen gondozott parkjai, kisboltjai és pubjai – egyszóval van itt minden, amit a nyugodt angol vidék ajánlani tud.

Elérhető kurzusok

Kurzus neve Életkor Heti óraszám Nyelvi szint Heti ár Szállás KNyP támogatás
Active English programcsomag 12–17 15.0 A1 (Minimumszint) – C1 (Haladó) 959 GBP  Van a csomagban (kollégiumban)  Nem érhető el
Discover English programcsomag 8–11 15.0 A1 (Minimumszint) – B2 (Középszint) 979 GBP  Van a csomagban (kollégiumban)  Nem érhető el
English Experience programcsomag 12–17 15.0 A1 (Minimumszint) – C1 (Haladó) 884 GBP  Van a csomagban (kollégiumban)  Nem érhető el

Részletes, pontos, a nyelviskola által esetlegesen felszámolt regisztrációs és egyéb díjakat is tartalmazó árajánlatért, valamint az elérhető kedvezményekért lépjen velünk kapcsolatba!

Tetszik?

De jó! Őszintén örülünk, hogy érdeklődik a nyelviskola ajánlatai iránt. Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapunkat vagy írjon nekünk egy e-mailt, hogy részletesen egyeztethessünk az igényeiről, és ajánlatot készíthessünk Önnek.

Nem tetszik?

Semmi baj, sok más nyelviskola kurzusából válogathat még az oldalunkon, nézzen körül! Ha pedig úgy érzi, egyáltalán nem talál kedvére való nyelvtanfolyamot vagy nyári tábort, akkor írjon nekünk – fogunk tudni segíteni.

Még olvasgatna?

Sok hasznos tudnivalót gyűjtöttünk össze a Kisokosban, ezért ha még nem biztos benne, hogy merre induljon, ajánljuk, hogy nézze át tanácsainkat. De ha felveszi velünk a kapcsolatot, akkor örömmel segítünk személyesen is.

© Angolnyár Nyelvtanulási Tanácsadó Iroda (WH Education Ltd.),

Az Angolnyár® az Angliában és Wales-ben bejegyzett WH Education Ltd. védjegyoldalom alatt álló kereskedelmi neve.

Regisztrált cím: 71-75 Shelton Street, Covent Garden, London, WC2H 9JQ | Cégjegyzékszám (Companies House): 11721837.

Mindent megteszünk, hogy a honlapunkon található információk pontosak lehetnek, de az esetleges hibákért nem vállalunk felelősséget.