English in Chester, Chester

English in Chester, Chester

Nyári tábor | Kisváros | 13+ év

English in Chester

Az English in Chester több mint negyvenéves múltra tekint vissza; belvárosi épületükben barátságos, családias hangulat várja a diákokat. Hosszú évek óta a nyelviskolai ranglisták élén van – azok közé a független intézmények közé tartozik, amelyeknek tényleg az a legfontosabb, hogy a minőségi nyelvoktatást és jó élményeket nyújtsanak.

Az iskola 16 éven felül minden korosztálynak ajánl kurzusokat: megtalálhatóak náluk a kifejezetten fiataloknak szóló nyári programok, de ugyanígy ajánlanak általános nyelvtanfolyamokat, nyelvviszga-felkészítőket, valamint 50 éven felülieknek szánt "Gold" kurzusokat is.

Az English in Chester legendás hírű nyelviskola – a legkevesebb, ami elmondható róla, hogy Észak-Anglia egyik legjobbja. Csodálatos kisvárosi környezetben kínál páratlanul magas szintű szolgáltatást minden korosztálynak.

Szállás

Az English in Chester fogadócsaládoknál helyezi el a diákokat egy- és kétágyas szobákban. Mint sok más kisváros esetében, úgy Chesterben is ideális a környezet ehhez, hiszen a szállások könnyen elérhető távolságban vannak az iskolától.

A fogadócsaládok napi háromszori étkezést is biztosítanak – ez hétköznapokon hideg ebédcsomagot foglal magában.

Szabadidő

A kéthetes nyári táborok programja a nyelvórákon kívül heti két projektalapú délutáni órát, egy félnapos kirándulást és két délutáni és két esti szabadidős foglalkozást, valamint összesen egy egész napos kirándulást foglal magában.

A kirándulások célpontjai között (az órarend függvényében) Liverpool, Manchester, Észak-Wales és az Alton Towers vidámpark is megtalálható.

Minősítés

A British Council az iskola szolgáltatásait az alábbi 14 területen értékelte kiemelkedőnek: Stratégiai és minőségirányítás, Személyzeti igazgatás, Diákok adminisztrációja, Reklámtevékenységek, Épület és szolgáltatások, Taneszközök, Tanári kar, Tanulmányi igazgatás, Tanterv, Diákok tanulásának irányítása, Diákjólét biztosítása, Szállás, Szabadidős lehetőségek, Gyermekjóléti intézkedések

A British Council jelentése (2019)

/media/cities/Chester.jpg, Chester

Chester

Chester éppen olyan, amilyennek elképzelünk egy szép angol kisvárost: épületei számos történelmi kor lenyomatát őrzik, belvárosa nyüzsög, mégis élhető. Itt található az Egyesült Királyság legnagyobb (és legizgalmasabb) állatkertje – és könnyen elérhető innen Észak-Anglia több nagyvárosa is.

Elérhető kurzusok

Kurzus neve Életkor Heti óraszám Nyelvi szint Heti ár Szállás KNyP támogatás
Nyári tábor 13–16 15.0 A1 (Minimumszint) – C1 (Haladó) 675 GBP  Van a csomagban (családnál)  Várható 2023-ban

Részletes, pontos, a nyelviskola által esetlegesen felszámolt regisztrációs és egyéb díjakat is tartalmazó árajánlatért, valamint az elérhető kedvezményekért lépjen velünk kapcsolatba!

Tetszik?

De jó! Őszintén örülünk, hogy érdeklődik a nyelviskola ajánlatai iránt. Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapunkat vagy írjon nekünk egy e-mailt, hogy részletesen egyeztethessünk az igényeiről, és ajánlatot készíthessünk Önnek.

Nem tetszik?

Semmi baj, sok más nyelviskola kurzusából válogathat még az oldalunkon, nézzen körül! Ha pedig úgy érzi, egyáltalán nem talál kedvére való nyelvtanfolyamot vagy nyári tábort, akkor írjon nekünk – fogunk tudni segíteni.

Még olvasgatna?

Sok hasznos tudnivalót gyűjtöttünk össze a Kisokosban, ezért ha még nem biztos benne, hogy merre induljon, ajánljuk, hogy nézze át tanácsainkat. De ha felveszi velünk a kapcsolatot, akkor örömmel segítünk személyesen is.

© Angolnyár Nyelvtanulási Tanácsadó Iroda (WH Education Ltd.),

Az Angolnyár® az Angliában és Wales-ben bejegyzett WH Education Ltd. védjegyoldalom alatt álló kereskedelmi neve.

Regisztrált cím: 71-75 Shelton Street, Covent Garden, London, WC2H 9JQ | Cégjegyzékszám (Companies House): 11721837.

Mindent megteszünk, hogy a honlapunkon található információk pontosak lehetnek, de az esetleges hibákért nem vállalunk felelősséget.