Hírek

Hirek

Újraindul a Külföldi Nyelvtanulási Program

 2021. november 16., kedd 16:00

Ahogy azt már korábban is jeleztük, 2022-ben újraindul a 2020-ban a koronavírus-járvány miatt a megvalósulást megelőzően leállított Külföldi Nyelvtanulási Program.

A Tempus Közalapítvány nyilvánosságra hozta a 2021/2022-es tanévben újra elérhető pályázati kiírásokat mind egyéni, mind iskolai csoportos utazók számára. A program a közoktatásban tanuló 9. és 11., valamint a technikumok esetében 12. évfolyamos tanulók számára érhető el.

A Külföldi Nyelvtanulási Program keretében kéthetes nyelvtanfolyamokon veló részvételre lehet pályázni: a támogatás összege fedezi a program alatt felmerülő nyelviskolai, utazási illetve megélhetési költségeket is.

Az Angolnyár ebben a tanévben is segíti a köznevelési intézményeket a kurzusválasztásban ileltve az utazásra való szakmai felkészülésben – itt írtuk le részletesen, hogy pontosan milyen szolgáltatásokat nyújtunk ingyenesen.

Dolgozzunk-e közvetítőkkel?

A Tempus Közalapítvány azt kommunikálja a pályázati részvételre jogosultak körében, hogy nincs szükség ügynökökre és közvetítőkre. Az Egyesült Királyság akkreditált nyelviskoláinak szakmai szervezete, az English UK által minősített ügynökségként fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy az etikus ügynökségi tevékenység nagyban segíti mind a résztvevőket, mind a szolgáltatókat. Az ügynökök, közvetítők szerepéről itt írunk bővebben.

Mi a teendőnk?

Iskolai csoportok esetében már most érdemes elkezdeni az igényfelmérést és tervezést – az Angolnyár már az első lépésekben is segít, hiszen ügyfeleinkkel együtt gondolkodunk arról, hogy intézményük diákjai és pedagógusai számára mi lenne a legoptimálisabb megoldás.

Ha szeretné igénybe venni ingyenes szolgáltatásainkat, kérje iskolai ajánlatunkat már ma!

© Angolnyár Nyelvtanulási Tanácsadó Iroda (WH Education Ltd.),

Az Angolnyár® az Angliában és Wales-ben bejegyzett WH Education Ltd. védjegyoldalom alatt álló kereskedelmi neve.

Regisztrált cím: 71-75 Shelton Street, Covent Garden, London, WC2H 9JQ | Cégjegyzékszám (Companies House): 11721837.

Mindent megteszünk, hogy a honlapunkon található információk pontosak lehetnek, de az esetleges hibákért nem vállalunk felelősséget.